Umay3840 Kızlar 6 ay olck yknda geceleri milyon kez klkyorm ne zamn btck gözlerim kan canagna döndü uyjuszlktn
tospikmomm Ada-Uras-Asya benikide 10 aylık sade anne sütü alıyor gece saat başı kalkıyor, ne yağacağız bilmiyorum, bu sattten sonra mama da veremem
Keskeuyusamm Canım emerek mi uyuyor. Uyandığında ne yapıyorsun. Bunu alışkanlık haline getirirse eğer maalesef ki hep böyle olur uykuların. Bir uyku eğitimini araştır. Paralı olmasına gerek yok illa. YouTube dolu video var. Mantığını anla yeter
Umay3840 Keskeuyusamm ewey cnm emerek uyuyor banada oyle geliyor sanki alıskanlk ednms uyku egtmnden de cok krkym cok aglrsa diye
Ada-Uras-Asya Deletedmom6262 yemiyor her türlü çorba meywe püreleri yapıyorum yoğurt weriyorum istemiyor memeye takmış kafayı artık çok yoruldum
Ada-Uras-Asya MelekSubasi ewet genelde bazende ayakta sallıyorum ama gece 12 de zorla uyutuyorum en son akşam 5 gibi uyur 7 olmadan uyanır 12 de zorla
Beyseko Umay3840 off bunları gördükçe içim kararıyor 4 aylık olcaz on gündür BÖyle geçmicek mi gerçekten
Nurnur9506 Ada-Uras-Asya Aksam altıdan snra uyutmayip dokuz gibi en geç yatağa gecsin dedi gittigmiz doktor ama. Bizde de gündüz uykusu çok sıkıntı gece de kendini o kadar direniyo ki sanırsın zorla onu bağladın felan
MelekSubasi Ada-Uras-Asya Küçük oldukları dişti destekli uyuma derken çok uyanıyolar, desteksiz uyumaya alışınca düzelmeye başlar
Alyalp Umay3840 üzülerek söyliyorum 16 ayligiz hala oyle bende düşünüyorum gece ne zamn bir iki defa kalkacaksın kızım diye