9 ay 21 günlük oğlum 1 aydır geceyi gündüze çevirmiş durumda ne yaparsam yapayım gece illa ki uyanacak uykusunu gündüz yapacak Allah razısı için nasıl düzeltebilirim bi fikir verin bana ben artık gece ayakta olmaktan çok bunaldım nolur düzeleceğine dair bütün umutlarım tükeniyor 🥲 yardımcı olabilmeniz için yaptığı uykuları anlatayım gece ne olursa olsun 2 saatten fazla uyumaz mesele bu akşam 10.30 da sütünü içerken uyuyakaldı yatağına bıraktım 2 saat uyudu uyandı 12:30 dan beri uyutmaya çalışıyorum yokk illa ki uyanık kalıp sabah olunca uyuyacak. Sabaha karşı uyur evet ama bu sefer de öğlen 2-3 e kadar uyuyor e haliyle bende de enerji kalmadığı için bende onunla birlikte yatıyorum gün yüzü göremiyoruz artık çok bunaldım. Kendimi uyandırmaya çalışıyorum ama bütün gece ıyumadığım için onunla uyumaya mecbur kalıyorum. Deliksiz uykuyu gündüz yapıyor gece ayakta kalmak istiyor nasıl düzeltebilirim ne olur fikir verin. Üst dişleri çıkıyor az kaldı patlamak üzere ama huysuz değil sadece gece uykusunu gündüz yapmak istiyor