Sareerdogan Uyku eğitimi ni başaran kadinlarimizin alnindan öpüyorum :/ Saat kaç oldu yat uyu ama olur mu oyun oynayacagiz :////
Almi21 Sareerdogan gazıydı dişiydi vs vs derken derken sanırım veremem o eğitimi sadece gündüz verebildim 🤣 gece yok bizde eğitim
Familyboy Sareerdogan bence o uyku eğitimi bebekten bebeğe değişiyor her bebekte olumlu sonuç alamıyoruz malesef şahsen ben öyle oldum benim oğlum uyku düzenini hep kendi belirledi 2 yaşına girecek 2 hafta sonra bu zamana kadar kaç düzen değiştik
Neslihanbew Sareerdogan 9 aylıktı kızım ben kendim verdim yanına yattım uzandım vs ama gündüz uykusu tek uyku yaptı ona rağmen gece bi kere kalkar 1 saat 2 saat uyanık kalırdı sonra yavaş yavaş yerine oturdu ama çok uzun bir süre uyandı öle hemen 3 gündü oldu bitti olmadı bizde
Poyrazzz01 Tam da şu anda sinir krizi geçirirken gördüm bunu artık evden kovulucaz sabah 6ya kadar oyun tepinme istediklerini yapmayınca avazı çıktığı kadar agliyo 2 yaşına grcez sinirlerim yıprandı artık 🥺
Sareerdogan Poyrazzz01 2 yaş ben daha yolun başındayım demekki beni ruh sağlığına ziyarete gelinmi bacım :/ iki yaşına kadar dsuunemiyom
Sareerdogan Almi21 kızmak istemiyorum ama beni çok zorluyor :( ayağıma sallamak için alıyorum. Kafayı kaldırıyor isiracam kafasını 🤣🤣🤣
Almi21 Sareerdogan arada topuz kaçıyor uykusuzluktan valla sesim yükseliyor ertesi gün pişmanlık kıyamıyorum ama uykusuzluk mahvediyor 🤣
Sareerdogan Mom4565 ben saat tutuyodum ama artık vazgeçmiştim :/ sabah 7 de uyanir gerisinj pek hatırlamıyorum 🤣🤣 uyur uyanır uyur uyanır ben o ara mallasirim tabi