Doga0812 Mehmetereninannesi iphone vazgeçilmezim fakat 1 ay önce fiyatı baya arttığı için alamadım samsung A52 aldım seviyorum tavsiye ederim
Mehmetereninannesi NukleerBaslikliKiz 10 s eşim baktı beğendi de . Sen en cok neyini beğendin ? Kamera hafıza ses dayanıklılık nasıl
Mehmetereninannesi Doga0812 bende de iPhone 6 var eşimde 7 şarj dayanmıyor ya yoksa bende vazgeçmek istemiyorum . Şimdi yenisine de güç yetmez
NukleerBaslikliKiz Mehmetereninannesi Netten baktım sadece canım ben ikisini düşünüyorum pro kamera açısından daha ii ama diğer özellikler de 10s daha iyi. Hangisi karar veremedim ben de 😀
Doga0812 Mehmetereninannesi kesinlikle Huwai asla önermiyorum Bi önceki telim ben tüm tellere baktım araştırdım görünüş olarak kamera vs a 52 çok kibar ele de yakışıyor
NukleerBaslikliKiz Mehmetereninannesi Alırsan eğer pro ya da 10s buraya yazsana bana da fikir olsun 😀
Balim61 Mehmetereninannesi redmi note10 pro yda note 10s bu esimin tlfn ama yeni aldi promu s mi bilmiyrm 5000bin aldi 1ay once Samsung galxsy a022f bu benm tlfn 2500aldi 5.6ay olmuştur