Seydaylc_ Merhaba anneler bebeğim 4 ay 13 günlük ve yeni anneyim o yüzden yiycek falan vermeye başlamalı mıyım bilmiyorum sadece mandalina ve portakal dan 2 damla falan ağzına damlatıyorum tadına baksın diye siz bisyler tatırmaya ne zaman başladınız acaba
1234___ Seydaylc_ anne sütü tek alıyorsa biraz daha bekleyin ama mama veriyorsanız havuç kabak patates elma gibi gıdalarla 3 gün kuraliyla başlayabilirsiniz
Denizgozlum Seydaylc_ eğer anne sütü yetiyorsa ve bebeğin ekstra alerji gibi bir rahatsızlığı yoksa ilk 6 ay sadece anne sütü verilmeli canım. 6. Ay itibariyle tadımlara başlayabilirsin. Ve Mandalina portakal güçlü besinler asit oranları çok yüksek pişik yapabilir. İlk tadımlar bunlar olmamalı. Zaten en azından 8. Ay sonrası öneriliyor Mandalina portakal hatta bazı doktorlar 1 yaş. Anne sütü de olsa mama da olsa eğer bebk için yetiyorsa ek gıdaya erken başlatılmaz bu arada canım
Aselduru123 Seydaylc_ kızım 4 ay 20 günlük 3-4 gündür ara ara yoğurt vermeye başladım biraz yiyor biraz çıkarıyor ilk fırsatta kaşık mamalardan alıcam şuana kadar sorun yaşamadım
_bahar_ Seydaylc_ 4 aylık bebeğe mandalina portakal asla verme çok asitli ek gıdaya böyle baslanmaz bir sürü post var onalra bir bakın 6 aydan öncehicbir şey verme portakal falan bunlar en son vereceğin şeyler