Rabia_solmaz İyi geceler Arkadaşlar oğlum çok şükür ,7 aylık oldu ama öğün olarak çok bir fikrim yok siizn bebisler neler yiyor 7 aylık bebeğime neler yedirebilirm canlar yaptığınız tarifler var miii 🌺
Sevgis Rabia_solmaz kızım 7 aylık sabahları haşlanmış bir tane yumurtanın sarısı ve keçi peyniri muz pekmez Aptamil kaşık mama ve Aptamil devam sütünü hepsini karıştırıp veriyorum ama gördüm ki kızım bunları ayrı ayrı ve elle beslenmeyi seviyor öyle yediriyorum öğlen gibi de irmik elmayi kaynatıp içine muz ve pekmez koyuyorum onuda çok seviyor akşama da sebezeli çorba kabak havuç patates ve mercimek pirinç değişiyor pişirip veriyorum bazende sadece meyve püresi yapıp veriyorum
Minikcivciv27 Rabia_solmaz canım burada tarifler dünyası bölümü var ordan bakabilirsin bir sürü tarif var .7.ayımıza girdik bizde sabahları yumurta sarısı zeytin peynir avakado falan veriyorum .yada pekmez .patatesle yumurtayla önler yapmıştım geçen burdan aldım tarifini .akşamlarında çorba yoğurt meyve veriyorum .tel şehriye çorbası ve tarhana yaptım 2 günlük yapıyorum içiyor içine ilik suyu kaynattık ondan koyuyorum çok lezzetli oluyor