Elisaey61 kızlar bu sabah bebeğim canım kızım koltuktan düştü. öbür odaya gitmiştim 2 dk lığına bi geldim yerde allaha şükür hiç bişiyi yok. ama çok korktum çok ağladım kendimi de suçladım sizinde başınıza geldimi böle bişi. napmam gerek😢
BirAlparslanAnnesi Elisaey61 evet geldi düşe kalka büyüyorlar Allah sağlık versin canlarına bişe olmasın..geçmiş olsun
Annesiballisiii Elisaey61 Herhalde geldi ayol korkma Allah korumuş anneyiz yani robot değiliz hepimizin başına gelebilir bunlar.
Yamanikomm Elisaey61 cocugunuzu koltukta birakmamaniz gerek tek basina onun disinda onlemleri arttirin gecmis olsun🌸 bu arada her bebek bir kere duusyor sanirim bende bebegimle bahcede dusmustum.ikimiz birden ayagim takilmisti bi sure atlatilmiyo ama onunlada yasayinca panik oluyor insan allah korusun tum bebeklerimizi
Deletedmom789 Elisaey61 Böyle düşme durumlarında gözle görülür bir belirti vs yoksa yapmanız gereken en iyi şey 2 saat en az uyumamasını sağlamak
Adababy Elisaey61 canım sakin ol bile isteye yapmadın sonuçta , ne kadar yüksekti düştüğü yer , gözlerine bak kayma var mı? Kusarsa da hastaneye götürebilirsin 2 saat boyuncada uyutma her ihtimale karşı
Bogaannesi Elisaey61 geldi koltuktan dustu agladi kucagima alinca sustu benim bagirmama cigligimada agladi korkmustum 😒4 5 saat uyutmadim bsey ollmadi sukur
1ana_2evlat Elisaey61 Evet hemde daha kötüsü.. Yataktan betona dustu yatıyordu debelenmis düşmüş şok geciriyor insan
irva Elisaey61 1 yaşında oğlum daha bugün koltuğa çıkıp zıplarken düştü yetişemedim.Bir kaç kez daha düşmüştü önceden.Genelde o durumda 2 saat uyutmam.Kusması göz kayması vs var mı diye kontrol ederim.Bir sıkıntı yoksa sorunda yoktur.Oluyor böyle şeyler bazen çocuk işte.Sadece o an siz panik yapıp daha da korkutmayın çocuğu sakin olun sakinleştirin yeter.
Elisaey61 irva geçmiş olsun sizede ❤️ Ben sakinleştirdim ben ağlamaya başladım sonradan kendimi suçladım
Kuzeybey2209 Elisaey61 geçmiş olsun kuzum bir yerinde bisey var mi ? 2 saat yatmasın diyorlar fakat ben kontrollü yatirmistim onlar melekler Allahını izniyle bisey olmaz benim oğlum da 2 kere düştü bin şükür bisey olmadı. Şişlik vs varsa buz koyabilirsiniz elini yüzünü yıkayıp emzirip sakinlestirin
Elisaey61 Kuzeybey2209 çok şükür yok ağladı sonra sustu hemen doktora getirdim doktorda kusma vs olursa gel dedi
Semaertgrl Elisaey61 düşe kalka buyuyecekler Allah’ın koruduğunu hiç birşey korumuyor. Geçen gün normal oynarken düştü orta parmağı şişti morardı acile gittik hemen eti ezilmis dediler hâlâ şiş bugün koltuktan düştü hiç birşey olmadı çok şükür
paslan Geçmiş olsun biz de bi kaç kez düştük hep ilklerde oluyor henüz emeklemiyor ya da dönemiyor diye düşünme bi baktım emeklemeye başlamış düştü. Dönmeye başlayınca da düştü. 🥲Tedbirli olmakta fayda var. 3 saat uyutma kusma vs olmadıysa endişe etme.
_bahar_ Elisaey61 bir şey olmaz inşallah benim kızım 2 aylıkken pusetten düştü Dr gittik ultrason ile baktılar takıp edin gözlerde kayma fiskirar kusma olursa getirin demislerdi. 9 aylıkken de yataktan düşmüştü 🙈 Allah korusun yavruları çok dikkat etmek lazım
Elisaey61 _bahar_ aynen öyle bu saatten sonra artık bırakmam yanlız melekler koruyor gerçekten yavrularımızı ❤️
snowflake Elisaey61 benim bebeğim neredeyse bir metre yükseklikten baş aşağı düştü allahım esirgesin 2. Defa da beşiği den düşmüştü her annenin başına en az bir defa geliyor diyorlardı inanmıyordum Allahım esirgesin evlatlarımızı