busraa7 Hanımlar merhaba. Bebeğim 1 buçuk aylık ve 1 haftadır damak düşmesinden dolayı emerken sorun yaşıyoruz. Daha öncesinde böyle bi sorun yoktu ama şuan emerken memeyi tam tutamadığı için sürekli ses çıkarıyor ve sütten fazla hava yutuyor. Doktora sordum normal diyip gönderdi ama asla normal değil.Böyle bi durum yaşayan veya karşılaşan var mı. Nasıl çözebilirim.
Halime28 Bebeğiniz henüz küçük yoruluyordur. Eğer emerken ses geliyorsa memenizi doğru yerleştirmiyor olabilirsiniz elinizle memenizi destekleyip emzirmeyi deneyebilirsiniz
busraa7 Halime28 İlk akla öyle geliyor haklısınız. Büyük kızımı 19 ay emzirmiştim onda böyle bir sorun yaşamamıştım. Ama bu yorulma ve kavrayamama gibi bir ses değil ne yazık ki. Buraya ses kaydı atabiliyor muyum bilmiyorum duyun isterdim.
Bursaannesi Bizede öyle söylenmişti annem ben hep damak yerleştirmeye çalışıyorduk yavrum ağlıyordu .meğer sütüm tazyikli geliyormuş güçsüz haliyle baş edemiyormuşta , ondan o ses çıkarırmış sizin de öyle bir şey olmasın
busraa7 Bursaannesi Ama tazyikli geldiği için olsa sadece başlarda olur diye düşünüyorum. Kızım emme boyunca aynı sesi çıkarıyor