Elisabtrh Allah rızası için eczane eczane gezdik yok su saatte hicbir yerde lansinoh biberon kullanıyorum ucundaki plastik yırtılmış yırtılınca genişlemiş emmiyor ağlıyor napcam ya
Wolverine Elisabtrh Trendyol veya ebebekten sipariş versen yada yarın ebebege gitsen? Şimdilik de varsa şırınga denesen olmaz mı? Yada varsa sulugu onunla idare etsen?
Ada-Lina Elisabtrh Nerede yaşıyorsunuz belki bebişin şansına aynı yerde yaşıyor olabiliriz bende biberon var lansinoh size verebilirim çok az kullandık kaynatıp kullanabilirsiniz 🌸
Zara58 Elisabtrh Beylikdüzündeyim yakın olsan valla 2 tane var açmadığım. Benim bebeğim de sadece lansinoh kullaniyo asla başka biberon almıyo.. o yüzden korkudan bı tane tekli , bı tanede 2 li set aldım..
Elisabtrh Wolverine Canım yarın sabah ilk isim e bebeğe gidicem ama başka biberon tutmuyor siringayla da almadı uyuz biraz benim ki çok seçici
Elisabtrh Serpil51 6.5 aylık şimdi püre verip zar zor uyuttum gözleri kıpkırmızı oldu gün içinde ek gıda yiyor ama gece arıyor mamayı
Deletedmom5284 Elisabtrh ayy bahçelievlerde olsan hiç açılmamış lansinoh biberonlarım var hemen getirirdim
Elisabtrh Wolverine sağol kuzum püre yedirdim uyudu şimdilik daha doğrusu bayıldı uykusuzluktan bi kaç saate kalkacak bakalim beni neler bekliyor ☹
Elisabtrh Zara58 Çok teşekkür ederim🙏 Başıma bu gece bu geldi yaa daha bi odayı lansinoh biberonla doldursam anca rahatlarım ☺️