sonbahar 14 aylık oğlum 1 aydır emerken sürekli göğsümü ısırmaya başladı her emmesinde aynı şeyi yapıyor uyarıyorum ama yine aynısını yapıyor nasıl baş gele bilirim bu sorun ile ne yapmam gerekiyor bilğisi olan yaza bilir mi
Esnalp sonbahar Isırdığında Bi süre emzirmedim bende uyardım sonra bıraktı ısrımayı ama o an ısırdığın anda bıraktım emzirmeyi 5 10 dk sonra emzirdim
EtiPetito sonbahar uyardığınız için inadına yapar. Ben ısırdığı zamanlar olabildiğince tepki vermedim o şekilde yapmadı
sonbahar Esnalp Yapıyorum ısırınca emzirmeyi bırakıyorum uyarıyorum bir süre emzirmiyorum tekrar emzirince yine yapıyor büğün yara oldu artık kanıyor zor emziriyorum 😞
sonbahar Hep_mi_uykusuz Benim ki de emzik kullanıyor veriyorum ama hala emerken ısırmaya devam ediyor 😔
sonbahar DemirAlaz Evet diş dönemin de zaten diş çıkarıyor ama benim de canım çok yanıyor büğün daha çok ısırdı yara yaptı kanadı
sonbahar EtiPetito Onu da denedim mağlesef 😔😔😔işe yaramadı İnanın baya kötü oldu göğüs ucum ona rağmen zar zor emziriyorum 😔kanıyor artık