Deletedmom200 Merhabalar kızım ayin 21. 7 aylık olcak hala 6 ay aşıları yapılmadı 7. Ayda asi yaptıranlar var mı herhangi bir sıkıntı olur mu ?
Alazcns Deletedmom200 Gecen hafta cuma gunu oldu oğlum 6 ay 20 günlük 3 gün boyunca huzursuz uykusuz mız mızdi ve ateş yaptı 😔
212121 6 ay 24 günlük oğlum biz yaptirdik 3 igne bide damla veriliyor ates yapmiyor ama huysuz oldu biraz 24 saati bitince eskiye döndü oglum
Deletedmom200 212121 6ay 27 günlük bugün aradı aşıya gelin DIE inşallah sorunsuz olur ateş huysuzluk yapmaz çok tedirginim
Busu48 212121 bizde 6 ay 4 günlüğüz ama hepatit b aşısı yok bekliyoruz bir ay bekleyebiliriz sanırım ağızdan damla ne için? Rota aşısı mı?
212121 Deletedmom200 bizde ates yapmadi ama huysuzluk yapti biraz gecti ama cok şükür🙏 cocuktan çocuğa değişiyor insallah sizde sorunsuz atlatırsınız
Sariballim Kucukadam19 3 aşı bacaktan 1 i ağızdan damla seklinde veriliyor bizde ateş yapmadı ama huzursuzluk vardı
Deletedmom200 212121 ewet bizede bugün 3 asida bacakta yapıldı ağızdan damla vermediler o 1 ay sonra yapılacak
Sariballim 212121 gecen pazartesi yaptırdık canım yanlısım yok sağ bacaktan 1 tanr sol bacaktan 2 tane vuruldu yani yanımda vuruldu aşılar 😊
Arenbebek 6 bucuk ayligiz bizde yarin yaptircaz ins . Sanmiyorum bisey olcagini ama zamaninda yapilsa daha iyi tabiki
Deletedmom200 Arenbebek bugün çok şükür aradılar yaptırdık ağızdan damla kaldı bı tek canlı asi olduğu için
212121 Deletedmom200 ben cok şaşkınım gercekten iki oglum var büyüğü 6 yasinda küçüğü 6ay 24 günlük ikisine de 2 bacak bir kol yaptilar. Damlayi da ayni gun verdiler
Arenbebek Deletedmom200 cok sukur canim asi gercekten cok onemli . Rabbim evlatlarimizi bizlere bagislasin
Deletedmom200 Arenbebek amin canım herşey onların iyiliği içinde işte canı yanıyor ateş korkuyor insan
Deletedmom200 212121 bilmem ben bi 2 aylık aşısını koldan biliyorum nimerix yapıldı bize o canlı asiymis o yüzden ağızdan olan 1 ay sonraya kaldı
Deletedmom200 Busu48 buraya da dün gelmiş aşılar ağızdan olan çocuk felci aşısı sanırım bize geçen pazartesi nimerix yapıldı ikiside canlı asiymis o yüzden ertelendi
Arenbebek Deletedmom200 evet canim ates yaptimi asilar bebeisine bende yaptirdim sabah hafif var gibi