Ladybugs Anneler bebeğim için int alışveriş yapacağım da lcw kalıpları nasıldı tam mı dar mı bilemedim
Mys01-01 Ladybugs degısıyor canım bazen 9/12 alıyorum bazen 12/18 hep degısıyor lcw benım gibi dar olmasın dersen büyük al
Vanilya Ladybugs Bazıları dar,bazıları bol bazıları tam. Lcw için net bişey diyemicem ama aldığım modellerden ise yardımcı olurum
Gulkizim Ladybugs ben aldım ama alırken zaten yazıyordu dar kalıp diye. Özellikleri kontrol edin. Genelde tam kalıp geldi aldıklarım dar kalıp yazanlar dar kalıp geldi
Ladybugs Bebeğim 10 aylık suan 12-18 ay giyiyoruz tam oluyor acaba 18-24 alsam büyük mü olur en azından önümüzdeki 2-3 ay giysin istıyorum çünkü
Mys01-01 Ladybugs 8 ay 1 günlüğüz 12/18 aldım daha yenı giydirdim sadece kol boyu 1 kez katladım o kadar
Ladybugs Yagmuurr işte benimde o şekilde bazısından oluyor bazısı büyük geliyor oğlumun boyu biraz uzun o zaman 18-24 alayım ben
Ipek95 Evet bende 3 aylık kızıma 6-9 giydiriyorum bir keresinde 3-6 ay olur diye bir takımı direk etiketini kesip makineye attım altı belini çok sıktı
BalarisiYusra Ladybugs kız bi pijama altları va bana olcak nerdeyse😀😂😂 upuzun yapıyolar altları beli de bol Ama takımları bazıları dar bazıları tam oluyo . yelekleri ve hırkaları da bi büyük alınabilir zıbınları da tam kalıp
ikiprensannesii2 Değişiyor oğlum 18 aylık 9/12, 12/18, 18,24 her beden mevcut dolabımızda 😀😀 mesela aldığım bi 18/24 kıyafeti cuk oturdu diğerlerinin kollarını katlıyorum 🤷🏼♀️