kumsalimmm Kızlar bebekleriniz ne zaman ismine tepki vermeye başladı bebeği. 5.5 aylık ismine tepki vermiyor çok üzülüyorum 😥işitme testi vs herşey yapıldı normal
Bade28 kumsalimmm başka seslere bakıyormu 6. Aya yeni girdik daha yeni yeni bakıo bnmide normaldr bence
Tirtil35 kumsalimmm isme değilde diğer seslere tepki veriyorsa normal ya benim bildiğim isme tepki 7 -8 aylikken
ikizlerinannesi2985 kumsalimmm isme tepki vermesi için çok erken daha. 8.aydı sanırım 9 da olabilir ikizlerim isimlerine dönmeye başladıklarında
Oglumunannesiyim__ kumsalimmm 7 aylık oğlum var oda ismini söyleyince hala bakmıyor sese dönüyor ama 🤦♀️
cekoslavakporseleni kumsalimmm isme tepki için henüz çok küçük, şu anda sese dönüp bakıyorsa tepki varsa tamamdır. Sesim kaynağını aramayı da bilmez şu anda. Gayet normal. Gerçek manada ismine dönüp bakması 8, 9 aydan sonra oluyor bebeğe göre değişir tabi.
Zlm kumsalimmm yani bence üzülmek için biraz erken bide severken falan sürekli adını kulkanmiyosaniz adını bilmiyo olabilir biz oynarken adıyla oynuyoruz ona rağmen canı isterse donuyo bazen pis pis gülüyo donmuyo oyun yapiyo kendince 4 gün sonra 8 aylık olacak
Mutluefe kumsalimmm çok ismiyle hitap etmiyorsanız da bakmıyor olabilir mi mesela canım cicim diye sevip ismini söylediğinizde tepki vermiyor olabilir.
Eski9 kumsalimmm Yapmayin nolur o ay çok çok erken bunun için başka bebeklerle kendi bebeginizi kıyaslamayın 6 aydan sonra başlıyorlar her bebek farklıdır 6 aylık bakmıyor ismine kızım şuan seslenince dönüp bakıyor ama adını bilmiyor şuan henüz sabır ki benimki daha dönemiyor bile 🤷
Danlacann kumsalimmm 5 aylık bebekten bu tepkiyi beklemek fazla sanki benimki 7 aylık daha yeni yeni tepki veriyor adıyla seslenince
Eski9 kumsalimmm anlıyorum sizi evham yapıyoruz hem bende 6 ay oldu dönmüyor onu takıyorum bazen ama bakıyorum başka bir sorunu yok zamanı var herşeyin ilk kızımda kendimi böyle çok darladim onu yaomiyor bunu yapmıyor diye eşim çok kızıyordu sonradan bir aciliyorlar sasarsiniz herşeyin zamanı var istediklerinde kendileri yapıyorlar