Yagmursonrasitoprakkokusu Alygkc 9 aylıkken emekledi ama ondan önce işlerini hep sürünerek hallediyordu zaten 😂 13 aylıkken de yürüdü
Alygkc Mom54554 yaaa ne güzel benim kızım 8,5 aylık emeklemiyor diyorum ki herhalde geç yürüyecek ama belli olmuyor demek ne güzel zamanlı yürümüş
Mom54554 Alygkc evet canım bir bakıyorsun emekliyor bir bakıyorsun yürümüş 😊 tam zamanında yürüdü . Kilolu bebekti bebekken
tospikinannesiy Alygkc bolca yüz üstü koymak gerekiyormus 4 ayliktan itibaren bacaklarin arka kaslari gelisince daha kolay emekleyip yuruyorlarmis Ama bazi cocuklar emeklemeden direk yurumeye de gecebiliyor çok da şaapmamak lazım ya🥰
Alygkc Milagrosoreiro yaa ne güzel ben de bekliyorum işte dekiz buçuk aylık emeklemiyor çalışıyor ama salıyor kendini sonra sürünmeye başlıyor
Saresi Alygkc 6 aylıkken sürünmeye, 8 aylıkken tam anlamıyla emeklemeye, 9.5 aylıkken adımlamaya, 10 aylıkken yürümeye başladı 😌
Girlpower Alygkc 5.5 aylıkken emeklemeye başladı 10.5 aylıkken yürümeye başladı bi gün kötü düştü korktu bi süre ara verdi😂😂