Ulku Elimde fazla kaldı kullanamıyorum tanesini 20 TL ye vereceğim almak isteyen varsa yazabilir mi İstanbul Küçükçekmece Bio natural sleepy 2 mini 3-6 kilo 34 adet
Tombikdonerartikcokpahali Ulku https://imgyukle.com/ adresine giriyoruz. Yükleme yaptıktan sonra sonu .jpg ile biten linki kopyalayarak fotoğraflarınızı yayınlayabilirsiniz
Tombikdonerartikcokpahali Ulku evet fark ettim şuanda teknik bir düzenleme olabilir 😊 Googleye resim yükle yazıp oradan da kopyalayıp buraya yapistirabilirsiniz
snowflake Ulku ben İnternete resim link yazıyorum resim link ve hızlı resim yükle yazıyor onu tıklıyorum sürükle bırak veya seçin üzerine basıp fotoğrafı seçip alttaki açıklamaya nokta koyup yukleye basip yukluyorum
Ulku Tombikdonerartikcokpahali çünkü ben deniyorum yapamiyorum 😂 Google hiç yapmadım deneyeyim bı nasıl oluyor😀
snowflake snowflake daha sonra ikinci olan resim direk link yazanın yanındaki kutucuğa basıyorum tamam dır buraya da yapıştır yapıyorum yükleniyor
snowflake Ulku oldu oldu 😂ama benim dediğim yerden yukleseydiniz tam görünürdü uygulamada ay okadar da uğraştım bir bir girdim siteye okudum size yazdım hatta Birtane de resim indirdim😂
Ulku Gulsah94 oraya göndersem kargo ile çok tutar canım benim😀 Yani sıfırdan sitesinden şimdiki fiyatla sipariş versek daha ucuza gelir herhalfe 😀
milenka Ulku o halde iletisimi güçlendirmek adına ikematgah adresinizi yazın ki ilgilenenler.cevrenizde olanlar yazsin