kbr-frk-ysf Ay26 9 aylıkken başladık bu duruma şuan 11 aylığız ve hala devam ediyor. Uyanıyor emmek istiyor tekrar çok zor uyuyor. Çok yoruldum bu durumdan. İnşallah sizin çabuk geçer
1234___ Akşam iyice karnın doyurun misali kaşık mamaları var doyurucu o şekilde uyanmaz. Ama belki sizinki alışkanlık haline getirmiş olabilir
hilalkbdy 1234___ biraz detay verir misiniz kaşık maması işe ilgili merak ediyordum duruma göre bende alıp kullanırım
Ay26 kbr-frk-ysf 6 ayına kadar bizimle yatıp bizimle kalkıyordu neolduysa 6 aydan sonra oldu. Bende çok yoruldum rahat uyuyamadığım için dinlenemeden kalkıyorum bu yüzden de sağlıklı ilgilenemiyorum maalesef 😔 inşallah en yakın zamanda düzelirler
1234___ Ay26 eline bir biberon verin gece uyandı mı alır geri uyur bide bu şekilde deneyin isterseniz
Ay26 Seymacr emiyor sallıyorum uyuyor sonra saat başı kalkıyor kalkınca çok ağlıyor mecbur kalıp meme veriyorum
Mom4565 Ay26 gece beslenmesini bırakın. Alışkanlık bu çünkü 6 aylık kızım gece beslenmiyoruz bıraktık. Akşam yedigiyle sabaha kadar uyur
Ay26 Mom4565 6 ayına kadarr gece beslenmiyordu sonradan oldu ne olduysa nasıl bırakıcan ağlıyor çünkü
Rmyhmza Ay26 bnmde aynı oglumda oyle saat başı bıle dgl bazen 20 dk 30dkkada bir aglayarak uyanıyor emiyor gne yatıyor sabaha kadar milyomkez bu haldeyiz 😕10aylık olcakayın14de
Ay26 6104ikizler emzik biberon böyle şeyleri kullanmayı bilmiyor maalesef doğduğundan beri emzik almadı