Alparslanemine Oğlum asla oturmuyor ben mi fazla tereddüt ediyorum bilmiyorum ama hamur gibi ya sanki kemiklerinin hiç gücü yok sağa sola dönüyor emekleme zaten yok aşırı mi tembel başka sorun mu aramaliyim
mummy Alparslanemine çamaşır sepeti ile destekleyin mama sandalyesi varsa koyun benim oğlum da hiç basmazdi kemikleri güçsüz gibiydi emeklemedi hiç 15 aylıkken yürümüştü
babyandmom1 kilolu bir bebek mi belki kilosu çoksa kısıtlayabiliyor bebeğin hareketlerini. Emeklemeden yürüyen çook çocuk var
Pembecicek Alparslanemine mama sandalyesinde, oturma minderlerinde oturtabilirsiniz öyle öyle destekli sekilde alısır 🐣
Alparslanemine Deletedmom5284 sağa sola dönüyor devamlı halı usutubde hiç yerinde durmuyor ama asla oturmuyor tek başına
Ozge5555 Benim bebgimde ole tam destekli bi sekilde oturamiyor 11 inde 7 aylik olcak ama sik sik oturtmaya calisiyorm alışsın otursun die zaten kendiside oturmak istior zorluyor kendini ama zayif birazck 😢
Deletedmom5284 Alparslanemine benim kızımda böyleydi 8 ayı geçip oturmazsa bir doktora görünün, takipli doktorunuz ne diyor
Alparslanemine Deletedmom5284 sonra oturdu mu bı sıkıntı var mıydı sizde devamlı doktora götürmüyorm iki ay önce hastalandı gittim hiç bir sıkıntı görmedi gelişimsel
Mys01-01 Alparslanemine size en güzel yarım e bebek banyo oturağı olur öncen klıpslı hem banyoda da kullanırsınız cok faydalı
Deletedmom5284 Alparslanemine benim kızımda kas rahatsızlığı çıktı fizik tedavi gördü 12. ayda oturdu çok şükür ❤️
Mys01-01 Alparslanemine rica ederim kesınlıkle yarar arkadaşımda yaradı sorun yoktu aslında her bebek aynı degıl ama bunu la cok güzel yol aldı hemde banyoda kullandj
Elisamn Alparslanemine merhaba evet bende katılıyorum bebeğimi onunla desteklemiştim Hatta benim şuan işime yaramıyor satıyorum almak isterseniz 🙂