gmzlgzl Arkadaşlar bana süt süt ürünleri tereyag margarin yogurt peynir ve paketli gıdalar ile kuruyemiş yasak ama hamilelk döneminde sürekli ttlı tükettigim için şuan şekerim düşüyor bunların girmedigi tatlı arayışındayım nasıl bastırablrm bunu
gmzlgzl ilkbahar evet onu çok yiyorm ama işin kötüsü hurmam bitince eşimn iş saatlerinden dolayı sürekli alamıyor bitincede haftalk alşverişi beklemek zorunda kalıyorum çok alınan hurmada çabk bozuluyor
gmzlgzl Katy ya kaysı reçeli denedm ama hazırdı geçen sene gebelijten kaynaklı hiç evde birşey yapmadım şimdi paketli ürün yasak diye reçelde yapamıyorm kaysınn zamanı değil birde çok seçiciyim herşey yiyemiyorm
Aryemus_3 gmzlgzl güvendiğim bi akrabamdan aldım katkı maddesi elbet yok serin nemsiz ortamda saklıyorum
gmzlgzl Dondurmakutusundakisarma ayçiçek yagı ile un helvası yapıyorm evet ama gündüz tek olunca bir kişi içinde yapılmıyor ya akşamları genlde bunu yapıyorm
gurbetcimami gmzlgzl belki biliyorsundur taş kadayıf diye şerbetli bi tatlı var mükemmel bişey onu yapabilirsin onda ceviz dışında saydıkların yok ama ceviz yerine yasak değilse içine hindistan cevizi koyabilirsin çok güzel oluyor