kullanici- Kızlarrr🌸 şöyle hemen çıkmayan ama kalıp gibi de kupkuru olmayan bir ruj öneriniz var mı? Çok koyu ve açık tonlar değil genelde tenime uygun kullanmayı severim, kumralım🙏🏻♥️♥️
NinovaLemi kullanici- loreal ve golden rose un mat rujlarini seviyorum. Çok kurutmuyor ama kaliciliklari iyi 🥰
kullanici- NinovaLemi işte şimdi golden rose kullanıyorum hatta uzun zamandır bu markayı kullanıyorum ama kupkuru kalıyor ya
VERA19 kullanici- Normalde ruj sevmeyen biriydim geçen sene Deborah marka mat ruj denedim çok memnun kaldım baya kalıcı,bir bakın derim renklerine👌🏻
monalissa kullanici- rimmel london markasının çift taraflı ruju, muhteşem gerçekten, denemediğim ruj kalmadı, bu ruj gibisi yok kalıcılıkta
Alparslaninannesii kullanici- maybeline super stay matte rujları efsane bir kat sürüyorum yemek çay kahve asla geçmiyor hatta makyaj temizleyici bile zor çıkıyor 65 ve 70 renkleride efsane youtube da tanıtım videoları var bakabilirsin canım bir sürü marka kullandım ama bu ruj en güzeli asla geçmiyor ve mat yapıda zaten 🌺