Aalime 1haftadir uykuya dalma uykuda azalma sorunumuz var atak diye dusunuyorum yemede azalma ates vs yok cunku ama bu dis ne zaman cikacak 6ay 14gun Ekim,Kasim,bugun cektigim resimler var
Wolverine Aalime iyice beyazliyo damak sonra çıkıyor, zor diş çıkaran bir bebek oğlum ilk dişini 8.ayin bitmesine yakın çıkardı ama 4.aydan beri böyle huzursuzluğu vardı. Zaten bir seferde peş peşe 3-4 diş çıktı
Zeynep44ikra Aalime kıyamam diş çıkarıyor annesi 10-15 güne ucunu görürsün benim kızımınsa öyleydi şuan 6.dışımız çıkıyor damağı kabarmış
Magnolina Wolverine Bizimde öyle 4 aylıktı acillik olduk dis dedi 9. Aya girecez daha yok tüm damaği kabarmış durumda
Meyracukurmaraz Yaa benim kızımda şu maviye işaretlediğiniz yerde aynı onun gibi beyaz şişti 1 aydır şiş o şeklişde 4 ay 20 günlük öyle şişince yakın mı oluyor çıkması acaba
Meyracukurmaraz Aalime bende korkuyorum ön diş çıkar herkezin benimki yandakini mi çıkaarıyo diye. Sağlık ocağındaki hemşire de bazı bebekler yana doğru da çıkarabiliyor belki öyledir dedi korkuttu beni cuma günü doktor kontrolüm üz var sorucam ona
Zeynep44ikra Aalime hayir canim ilk alt damaginda yanyana 2 adet cikarcak sonra ust damakta 2 tane sonra yine ust damakta ust 4 alt 2 oluyor 9.aya kadar yada benimki oyleydi bilemiyorum
Aalime Wolverine ay evet yaa tam oh rahatladik uyku duzene girdi biraz kendime geldim diyoruuum hooop bi onceki aydan daha olayli gunler geliyor
Aalime Zeynep44ikra yaaaaa ay masallah inci gibi olsun insallah 🥰 bizimkide bi patlatsaydida rahatlasaydi distenmi huzursuz hic anlamadim cunku derdini
Wolverine Aalime hemencecik çıkar inşallah dişleri 🙏🏻 ay bebeler uyusun uykusuzluk çok zor🥴 sana da kolaylık versin Allah ☘️
Aalime Wolverine evet cidden cok zorr gün 24 saat ama bana yetmiyor gibi haldeyim yani yetismeye calismaktan,allah razi olsun hepimize inaallah 🤲🏻❤
Mihriban36 Benim bebegim 3 ay 4 gunluk oyle bi salya akitiyir ki agzi cesme gibi iki elini irden agzina sokup isiriyor bu kadar erke kasinmaya baslar mi
Aalime Mihriban36 2 aydan sonra bebekler elini ayagini herseyi agza sokup salya akitmaya basliyor disten degil
Aalime Hep_mi_uykusuz banada dis degil gibi geldi ama 6aylik bebe gunduz 1 kere uyurmu yaaa resmen tek uykuyla duruyor ve hala uyumamak icin agliyor direniyor delircem bu 1 haftadir ben yaaa 😫 cok guzel duzenkmiz vardi saatinde yatar kalkardi gunduz 4uyku yapardi belli saatlerde ama simdi eser yok hicbirinden sallamaktan bacaklarim agridi kucagima alsam gozlerini ovaliyor agliyor uyku var cunku ama uyumuyor ataksada ne zaman bitcekse bitsin artik ya🤦🏻♀️