G_S_Tansu00 Kızlar 7 aylık bebişlerinz neler yapıyor neler yiyor susadığını belli ediyormu süt alerjisi olan bebeklere kahvaltı neler veriyorsunuz emekliyormu bebişler
Annnisshhh G_S_Tansu00 benim bebiş emeklemeye çalışıyor az çok sürünüyor eller hep ağızda salya çok akıtıyor ama bir haftadır gece hiç uyumuyor hep ağlayarak uyanıyor hep mız mız mamasını bitiriyor yarım bırakıyor iştahsızlık var ayrıca süt ve yumurta alerjisi var ben kahvaltı yaptıramıyoeum mama veriyorum. Öğlen kabak havuç patates brokoli kaynatıp püre veriyorum hergün. Ara öğün kayısı yada elma püresi bazen bal kabağı hurma ezip veriyorum akşam da çok nadir haftada iki kez falan pirinç unu maması yapıyorum ama bu ay hiç kilo almamış 120 gram almış
Beyza5151 G_S_Tansu00 Emekliyor her yeri karıştırıyor, kendisi yemek istiyor her bulduğunu ağzına götürüyor. Dikkati cok cabuk dağılabiliyor, bazen çizgifilm açıyorum 10-15 dk cok mutlu oluyor. Oyuncaklarıyla konuşmaya çalışıyor. Uykuya cok direniyor, uyutmak istedigimde cok ağlıyor. Gece 2-3 kere kalkıyor mama içiyor. Dişimiz hala yok damakları kabardı ama daha çıkmadı bekliyoruz bakalım cok ilgi istiyor baya mızmız😊
Beyza5151 G_S_Tansu00 Tavuklu un çorbası yapıyorum, biber çorbası, domates çorbası, tarhana, balkabağı çorbası veriyorum. İrmikli muzlu mama hazırlıyorum. Ihlamur yumurta labne karıştırıp veriyorum, eline parmak sebzeler veriyorum dişlerini kaşıyor
Lala9358 G_S_Tansu00 bizimde sut alerjimiz var oglum 7.5 aylik kahvaltida kendi yaptigim hurmali kuru kaysili pekmezli bebe biskuvisi veriyorum icine muz ekleyip blendirlayip veriyorum yada avokado koyuyorum cok severek yiyor onun disinda cok verebilcegim bisey yok elmayla armutu buhar makinasinda haslayip ocaktada muhallebi yapip karistirip veriyorum sebzeli corbalar yapip veriyorum