begonvilkokusu Bebeğim 2 yaşında cok öksürüyor ilaç içmiyor kusuyor ne verebilirim kızlar ne iyi gelir? Uykusundan bile öksürerek uyanıyor
izmirlokma begonvilkokusu benim bebegim de ayni duurmda 2 yasindayiz ne iyi gelir bilmiyorum ben pekmez iciriyorum c vitamini iceren meyveler falan vermeye calisiyorum ama ben de bekleyeyim burada belki daha iyi cozumler gelir.
Hayatseninleguzel1 begonvilkokusu hatme çiçeği kurusu 7 tane yi bir su bardağı na demle iyi geliyor aktardan bulabilir sin
Tazeanne0134 begonvilkokusu valla benden sana tavsiye acil dra götür ben önemsemedim hava değişimi dedim geçer dedim çarşamba günü dra götürdük bronşit başlangıcı dedi dr buhar veriyoruz antibiyotik kullanıyoruz hem iğne hem şurup o kusma olayına bende çözüm bulamadım ne yazık ki 🤦🏻♀️ oğlum 13 gün sonra 2 yaşını bitirecek inşallah izmirlokma
Kubra0 begonvilkokusu udi hindi yağı sabah akşam aç karnına bir çay kaşığı ver doğal antibiyotik üzerinede keçi boynuzu özü ver ağzı tatlansın ağlamasın oda işe yarıyor bir tatlı kaşığı
bicirik begonvilkokusu eczaneden alıyorum ben ama internettende alabilirsiniz.kızım öksürük oldu çok ağlıyordu öksürürken bundan verdi doktor balgamı hemen söktü 2 günde geçti. Başka ilaç kullanmak zorunda kalmadım.
yusufum- begonvilkokusu bizde 1 yaşındayız öksürük kusma bizimde var malesef ne yese içse uyuttugum zaman öksürüp kusuyor
Kubra0 yusufum- çocuklara hastalık dönemlerinde çok yedirmeyin hatta istemiyorsa hiç yemek yedirmeyin sıvı tüketimi olsun bol bol vücut kendini yeniler iyileştirir meyve yiğimini arttırım bol bol taze sıkılmış meyva suları verin
Tazeanne0134 begonvilkokusu eğer kötüyse yarın götür derim canım bende senin gibi düşündüm o yüzden diyorum