Zeynep4646 Oğlum 2 aylık mamajoo, wee, Tommy tippie marka emzikleri denedim almıyor gaz sıkıntısından dolayı hep emmek istiyor ve ellerini çok yaliyor (aç değil ) emzik almasını çok istiyorum avent emzik alır mı acaba bu emziği çoğu bebek alıyormuş
Tugce Zeynep4646 benimki Aventi aldı bibse kusacaktı. Ben de gaz probleminden doktor baskısıyla verdim. Sonra doktor artık bırak gaz problemi kalmadı dedi. Bırakamıyorum emziği bulandan allah razı olsun 😂😂😂
Biran Zeynep4646 biz de avent kullanıyoruz ama tutmuyor ağzında pek iki çekiyor atıyor nadiren 10 dakika tutmuştur 😂kucağımda uyuyor dalmadan veriyorum emerken yorulup uyuyor ağzından alıyorum yatırırken bazı bebeler almıyor sanırım ama emzik büyük rahatlık diyor herkes 🤷🏻♀️
Mom4565 Zeynep4646 çocuğu bebek alıyor diye birşey yok vallah . Alan bebek her emziği alıyor piyasada ki tüm markaları aldım 200 tane emzik aldım hiç birini de emmedi😂
Kaderlmc Zeynep4646 benim kızımda 2 aylıkken tuttu emziği ben damaklı emzik ve baby plus denemiştim baby plusı tutunca avent aldım. Uyguna almak istiyorsanız dolap uygulamasına bakabilirsiniz. Hiç kullanılmamış ürün satanlar var. Ayrıca emziğe alıştırmak için birmühendisbirpediatris var instagramda onun alıştırma şekli ile alıştırdım ben öne çıkanlar da emzik başlığında bulabilirsiniz.
Zeynep4646 Biran evet bende çok büyük rahatlık olduğunu düşünüyorum hastaneye gitsek bile çok ağlıyor emzik emse onu alıp sakinleşir diye düşünüyorum emse tabi
Tugce Zeynep4646 ağzında tutmayabilir kabul etmedi sanmayın. Önemli olan uykuya geçiş için dalarken tutması. Dalınca siz de alabilirsiniz kendisi de atabilir. Böylesi çok iyi oluyor sürekli ağzında emzik olması gelişimi için de hoş olmaz
BalarisiYusra Zeynep4646 Philips avent kullanmıştım bende ilk başlarda öğürdü ama sonradan alıştmıştı
Zeynep_Celikk Zeynep4646 evett canım bende bibs denedim chicco denedim ama aventi aldı ve daha da bırakmadı şuan. Çok memnunum aventten herşeyinden yararlanıyoruz 😂🙈
Tubikim Zeynep4646 bizim hayat kurtarıcımız hatta kayboldu soluğu e bebekte aldım avent bu konuda çok iyi
Doga0812 Zeynep4646 dün avent aldım wee baby kullanıyordum onu sürekli atiyor yada almıyor midesi bulaniyordu bunu hemen aldı ve hiç düşürmüyor atmıyor da