Momandbabyy Merhaba kızlar bebekleriniz kafalarını kaç aylıkken düz tutuyordu acaba. Benimki 5 aylık ve hafif sağa yatık duruyor. Ama istediği zaman dik tutabiliyor böyle olan var mı aranızda😥
Bsradskran Momandbabyy evet benim bebeğimde 5 aylık ve aynı dediğiniz gibi istediği zaman dik tutuyor pusete falan yatırınca sağa kırıyor boynunu alışkanlık olabilir diye düşünüyorum
UzncMom Momandbabyy Canım 4 aylıkken hafif benim oğlumda öyle yapıyordu korkuyordm ama kısa sürdü normale dönmesi😇Sanırım bebeklerde bi süre bu oluyor bugün bi post daha okumuştm😇
Bglmm Momandbabyy hiç üzülmeyin bir arkadaşımında öyleydi omuz boyun kısımlarına masaj yapın ovalayın bebek yağıyla hafif her gün bide karın üstü egzersizi yapın kalıcı bir sıkıntı değil korkmayın 🌹
_bahar_ Momandbabyy boynunda bir problem olabilir mi geç farkedilmks olabilir. Benim kızımda sürekli sağa doğru çekerek başıni anne karnında öyle durmaktan boyun kasi kısa kalmış evde kendim egzersiz yapmıştım düzeldi ilk kontrolde Dr anlamıştı ama
Momandbabyy Bsradskran korkuyorum kaynanam benim hiç dikkat etmediğimi ve benim yüzümden oğlumun bu şekilde kalacağını söylüyor😥
Bsradskran Momandbabyy yaa niye öyle diyor kafasını tamamen tutabildiğinde bence böyle bir sorun olacağını düşünmüyorum ben Dr gitmeyi düşünüyordum bu yüzden annem sağa yatırdıkça düzelt sen dedi siz eğer Dr giderseniz benide bilgilendir misiniz ben gidersem sizi bilgilendiririm
UzncMom Momandbabyy Tavsiyem bol bol yüz üstü yatırın boyun kasları iyice güçlensin düzeleceğini düşünüyorum 🙏
Momandbabyy 050620 kafasına hiç dikkat etmediğimi hep yumuşak yastıkta yaptırdığımı ve o yüzden uyurken kafasını istediği gibi hareket ettirdiğini söylüyor. Bazen yamuk uyuyordu 😥
Prensesannesiiii32 Benim bebeğim 5 aylıkken kucağıma aldığımda bile kaldıramıyordu kafasını😁 yamuk duruyordu yada aşağı düşüyordu. Sonra düzeldi Ama bi süreç sanırım
050620 Momandbabyy kız yok be alakası var üzme kendini şöyle saçma sapan insanların lafını kaale alıp daha çok küçük yeni yeni başlar tutmaya zaten Allah’ın izniyle kötülük getirme kalbine
Momandbabyy Bsradskran bir iki hafta daha gözlemlemeye düşünüyorum ama böyle kalırsa kesinlikle götürürüm ve tabiki sizi de bilgilendiririm. İnşallah düzelirler😥