Zeynebinannes Kızım ilk doğduğunda yok denecek kadar azdı saçı 🙂 şimdi 5 ayına girecek hala az benim saçım aşırı gür keza eşiminde öyle. İlla ki çok saçlı doğacak diye bir şey yok tabi ama merak ettiğim ne zaman gürleşmeye başlar yada çoğalır merak ettim 😁☺️
Flower123 Zeynebinannes bi akrabamızın kızının saçları da öyleydi hem çok seyrek hem dökülüyordu 8 aylık filandı sıfır yaptılar saçını şimdi gür ve sık çıkıyor
Kafam Zeynebinannes bi aylık kızım sırf sac dogdu bi ay erken doğdu az daha dursa peruk olarak gelcekmiş 😂
Mommqueen Zeynebinannes bizde bi saö var kızımda öyleydi oğlumda öyle dediğinz gibi eşiminde benimde saçlarım çok gür oğkum doğarken ameliyathanede hemşireler birbrlerne bagrmşlardı saça bak dıye 🤣🤣🤣
Zeynebinannes Flower123 sıfıra vurdurmayı düşünmüyorum benimkini hiç vurdurmamışlar ama istemediğim kadar gür ben pek bu yöntemle alakalı olduğunu düşünmüyorum 😊 arkadaşımın var 15 aylık kızı yanları hiç çıkmıyordu o şekilde yaptılar ama yine çıkmadı oralarda maalesef
Flower123 Zeynebinannes anladım o zaman herkeste aynı etki yapmıyor ha keza kızım olsaydı böyle bi sorun olsaydı bende asla kestirmezdim 😁
Zeynebinannes Mommqueen 🤣🤣🤣 yavrum yaa benim kızıma da kel diyorlar sizden nasıl böyle kabak çıkmış diyorlar şakasına tabiki😁☺️
Mommqueen Zeynebinannes sacsz bebeklere hep özenmişşmdr çok sac hep sorun dökülmesi vs😂 şuanda 6 aylık uzadıda sac bsş tam serseriye döndü 🤣