kitapkurdubebeninanasi Sucukluyumurtaa ya cekilis gibi yani her ay begeni yapan takipcilerinden birine link vererek elde ettigi kazanciyla kitap aliyor kalaniyla da köy okullarina kitap gönderiyor😇 o ay da bize geldi hediye
rosesbabys Sucukluyumurtaa cok güzell 7 aylıkken aldım her gün bakıyoruz ilk defa görmüş gibi mutlu oluyor baskıları vs cok kalıteli
Kuzucukumsu Sucukluyumurtaa fiyatı çok pahalı bazı sitelerde ben 55 liraya 2sibi birden aldım BKM kitapta
Gmomboys Sucukluyumurtaa diğer kitaplar gibi 2sayfa bişey değil.kaliteli ve canlı renkte baskıları ve eğlenceli.ikili aldım ben ,çizimleri falan çok güzel.bebeğim daha henüz 6aylık ama eminim sevecektir ilgilnmeye başladıpı zaman
ikiprensannesii2 Sucukluyumurtaa Çok çookk memnunum hayvanlar olanı elinden hiç düşürmüyor, 17 aylık kendisi soruyor hangi hayvan olduğunu ☺️ İş bankası yayınlarının hareketli kitapları var 5-6 tane, dokun hisset kartları var bunları çok seviyor
Duyulurum kitapkurdubebeninanasi kendi kitabindaki arı daha gerçekçi diye onu gösteriyor😃 Çok fena bu çocuklar ya 😄😄
kitapkurdubebeninanasi Duyulurum hem de nasil😃 bilmiyorlar anlamiyorlar diyoruz ama su an yaptigimiz her seyi konuştuğumuz her kelimeyi kafalarina yerlestiriyorlar
Mirayse Sucukluyumurtaa ben almadım gördüğüm kadarıyla da cok karısık. Cok karısık kitaplar bebeklerin odaklanmasını engelliyor bence. Bir sayfada bir iki resim yeterli ondan birsürğ var her sayfada karman corman
hilaliii Sucukluyumurtaa 20 aylık tam bir kitap aşığı oğlum var ama bu kitabı bir türlü sevemedi yine de kitaplığında duruyor belki birgün ilgisinj çeker diye
ikiprensannesii2 Sucukluyumurtaa pinokyo, uzay gemisi, hareketli kanguru, çizmeli kedi, geri dönüşüm, öykü zamanı
Mmeelliikkeee Sucukluyumurtaa geçen yazmıştım .. büyük sorular ve büyük sorular hayvanları en uygun bkmnin sitesinden almıştım .. bayıldım 🤩 benim minnoşum henüz üç aylık ama yeğenimle inanılmaz uzun eğlenceli vakit geçirdik iki gün kaldı gece gündüz baktık kesinlikle çok faydalı ve eğitici buldum ben tavsiye ederim 🌺