Cemilinannesi Öneride bulunacak olan yokmu başına gelen kurtulan ben kendimden geçtim bebeğim çok kötü kaşıntısı yaraları
bebekzeynep Cemilinannesi bebeğiniz ne kadarlık..biz kızım 4 aylkken yakalanmıştı kükürtlu vazalin ve katranli bir karışım yapılıyor onunla atlattık ayrıca iğneden ipliğe herşeyi her yeri temizleyerek
Cemilinannesi bebekzeynep Bebeğim 10 aylık kükürtlü karışım kullandık ama yaraları çok kötü temizliğede fazlasıyla dikkat etmeye çalışıyorum bütün oyuncaklarını yıkadım kaldırdım ama sanki yenileri çıkıyor gibi yüzü karnı çok kötü ne yapacağım bilmiyorum nasıl geçecek ne zaman geçecek
bebekzeynep Cemilinannesi o zaman katranli karışımı alın canm birde aromaterapi diye bri yöntem var bulunduğunuz ilde onu satan bir eczane bulup hem kıyafetler için hemde cildi için yağ vat onu al uçucu yag kayfetlre filan sktıkca olan böcekleri yok ediyr birde bütün kıyafetlerini giymeden önce mutlaka ütüle özellikle dikiş yerlerini
Cemilinannesi Fotoğraf ekleyemedim eklesem ne kadar kötü anlaşılırdı kaç doktora gittik en son uyuz dediler ama bu arada çok ilerlediği için iyileşmesi kolay olmayacak ama kaşıntısı ve yaraları için ne yapabilirim
Cemilinannesi bebekzeynep Sağol Canım elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum kıyafetlere eve kendimize ama yeni yeni sivilceler görüyorum bebeğimde ayın 6sında kontrolümüz var bakalım ne diyecek
bebekzeynep Cemilinannesi uyuz olduğuna emin misinz demi çünkü doktorlar cok karştryr uyuzun yarası iki uçlu yara oluyr
bebekzeynep Secey53 internet sitesinde mevcut değil bildiğim kadaryla biz aromaterapi ile ilgilenen bir eczacı bulup ondan rica etmiştik özel formülle hazrlamştı hem cildi icin hemde kıyafetler icin ayrı ayrıydı siteden hazır karışım bir tek fly-mix aldk
Cemilinannesi bebekzeynep Evet canım avuç içine mürekkep sürdü böyle seri altında çizgi gibi bir görüntü oluştu
Cemilinannesi bebekzeynep Yaraların kabuk tutması iyileşmesi anlamına mı geliyor bir bilgin varmı canım
bebekzeynep Cemilinannesi ordaki yuva btrydur belki canım önemli olan baska yere sçratmamak..yara geçtikçe küçülüyr zaten
Cemilinannesi bebekzeynep Kaşıntı ne kadar sürüyor peki bir bilgin varmı kanatana kadar kaşıyor kafasını ve karnını
bebekzeynep Cemilinannesi valla kaşıntsı cok kötü canm uyuz geçince bile 6 aya kadr sürüyormuş bende 1 2 ay sürdü geçti ama kızım için doktr kaşıntısna iyi gelecek damla yazmıştı