boncukannesi123 Kızzlarr 6 aylık bebeğim burnu akıyo hafif öksürüğü var doktora götürdüm ama antibiyo Verdi başka ne yapabilirim önerisi olan var mı uyumada çok zorlanıyor
Brutal-Betty boncukannesi123 benim oğlumda 4 aylık geceleri uyurken sarımsak kürü yaptım ondan sürüyorum ayaklarına öksürük kesildi hafif hırıltı kaldı antibiyotik kullanıyoruz zaten. Düzenli olarak da burnunu çekiyorum
UzncMom boncukannesi123 oğlum 6 ay 24 günlük 3gündür tıpatıp aynı şikayetler var.Serum fizyolojik kullanıyorum bi tık iyi geldi geceleri yatmadan ayaklarına sarımsaklı zeytinyağı sürüyorum öksürüğü kesildi şükürler olsun.Ihlamur içiriyorum.Birde emiyorsa siz çiğ sarımsak yutun çok iyi geliyor bebeğe
Brutal-Betty boncukannesi123 ben kullaniyormm zararı olmadi tâbi yapın diyemem kesinlikle her çocuk bir değil
simgesell Bizde geçen hafta öksürükle basladi burun akıntısı prospan şurup verdi doktor şükür öksürüğü azaldı hala arada öksürük var burnunu düzenli açmama rağmen hasta oldu 🥺 çocuklar hasta olmasın Allah şifa versin inşallah nerde varsa