yildizligece Kızlae mutafk dolaplarim maalesefki kucuk erzak dolabi almayi dusunuyorum hazir aldiginiz memnun kaldiginiz kullanisli modeller varmi ben trendyoldan baktim bir kactanesine 2binden basliyor 😃 hersey cok pahaliii
luppoyanak yildizligece benimde dolaplarım az ve mutfağım çok ufak yerim yok malesef iki paket mercimek bulgur alıyorsan birini normal dolapta kavanozuna koyuyorum diğer ek olan paketleri buzdolabının en altındaki sebzelik bölümüne koyuyorum sebzelerimi de pazar dibimde taze taze az alıp yapıyorum mecburen
Deryadila2534 Trentyoldan 200 tl ye kitap dolanı olarak geciyor ayaklı bi raf aldım şık kavanozlar alıp erzaklarımı dizdim süper hava kattı mutfagıma
16022019 Canım a101 de 8 raflı iki kapaklı çok amaçlı dolap var ben beyazını almıştım mutfak için çok memnunum. Şimdi de ahşap rengini aldım 400₺. Trendyolda aynı model 1200₺
yildizligece 16022019 a101 gitmeye baya oluyor ya takipte kalamadim ama memnunsaniz bnde bakicam hemen 😃
yildizligece Lilasever1 merak ettim gorebilirmiyim😃 yada modelin adini soylerseniz bnmde sitesinden bakma şansim olur
Vanilya yildizligece Acaba canım koridora falan dolap veya raf mı yaptırsam kapaklı. Mutfağa da yaptır istersen. Yerin varsa.
yildizligece Vanilya aslinda terek aldim bi tane butun ivirzivirlari aldi birde ek erzak dolabi olsa buyuk borcamlari felanda atsam icine iyi olucak ama hem cok pahalilar hemde olur mu olmaz diye terettutteyim
Vanilya yildizligece Koyacağın yeri ölç canım. Ya da duvara raf şeklinde yaptır al hem alan kaplamaz yerde
yildizligece Vanilya iste pek duvar yok😃 terek aldi bir bolmeyi bir bir yeri dogalgaz biryeri buzdolabi derken en fazla bir metrelik alan kaldi😃 bnde oraya dusunuyorum
Vanilya yildizligece Hmmm tüm sitelere bak canım cimri.com a yaz. Oradan en uygun fiyatlar listelenir
mavera95 yildizligece canım ben aldım yeni acayip güzel kiler gibi kocaman Trendyoldan aldım ama resim atamıyorum