BeyzaAselim 14 aylık kızıma yoğurt yediremiyorum asla ağzını sürmüyor çok öğürüyor gördüğü zaman bile meyveli yoğurt denedim hazır denedim ama yemiyor tavsiyeleri olan yada benim durumda olan var ?
Mom544154 BeyzaAselim 20 aylık benimkide yemiyor. Anca bi şeylerle karıştırınca yiyor. Dolma içiyle falan
Kelebeklerdeniz23 BeyzaAselim belki biraz ekşi mayalanıyordur cnm günlük pastorize süt ile yap o zaman tatlımsı oluyor benim
Slyshn BeyzaAselim benim bebegim çok seviyordu nolduysa 10.aydan sonra bıraktı hiç agzına süremiyor kusacak gibi oluyor
Kutudakikedi BeyzaAselim kızım 20 aylık yoğurt meselesinde çok uğraştım ne ev yoğurdu ne hazır sevdiremedim. Sonra sütaş babymix denedim onu yedi şükür son zamanlarda ona bile ara ara gıcık oluyor. Yoğurt çorbası bile sevmez.
BeyzaAselim Mom544154 olsun ya yine güzel eli azıcık değsin ağlıyor sil elimi hemen diye düşünün o denli sevmiyor
Melek1921 Benim kızım da 9 buçuk aylık bende yediremiyordum activa ile günlük süt mayaladım bir gün sevdi yemeye başladı
BeyzaAselim Melek1921 bende deneyim tek yoğurdu sevsin yesin de bu bile Bi başarı yavaş yavaş ev yoğurdu da yemeye başlar ne güzel 🥺
BeyzaAselim Mom544154 yani 7 aylık oldu o zamandan beri yemiyor ara ara teklif ediyorum tabi yayla çorbası da içmiyor yoğurt olan hiç bişey 😢😢
Metehan123 Zorlamayin illa yogurt yemek zorunda mi kefir verin peynir falan veriyo musunuz tadini seviyosa onlardan verin
BeyzaAselim Metehan123 yoğurt peynir süt bunların hiç birini yemiyor 🥺 kefir çok isterim ben tüketiyorum ama kızım asla
Kutudakikedi BeyzaAselim migros, carrefour gibi büyük marketlerde satılıyor. Ben genelde sanal market siparişi veriyorum çoğunlukla mevcut. Ama sütaşın online sütaş market sitesi var oradan da alabilirsiniz.