Yamanmoms Merhaba oglum bugun 45 gunluk nasipse 47 gunluk oldugunda yani bu ptesi sunnet olacak randevusunu aldiml lokal anestezi ile yapilacak islemi cocuk cerrahu yapacak ama icim hic rahat degil erken mi yaptiriyoruz tecrubesi olanlar paylasabilir mi Dogru mj yapiyorum
yadier- Yamanmoms bence çok doğru bir tarih ben 3,5 aylık Yaptırdım herşeyi farketti acı çekti Prof ve genel anestezi ile yaptirmama rağmen çok ağladi
cemrenuraydin Yamanmoms merhaba.içindeki korkuyu anlıyorum öncelikle sakin ol. Başka türlü çok canı acıyacak, ben de erkenden yaptım. Huzursuzluğu fazla oluyor önce bunu bil ama gözünü korkutma. Sevdiği kişiler olsun (dedeye çok düşkün benimki) bir iki damla su verebilirsin sünnet sonrası anestesi çok susatıyor. geçmiş olsun canım
Nur2021 Benim 5 aylik daha yaptirmadim, cokmu korkar hisseder nasil olur bilemedim, bu ay yaptirmayi dusunuyoruz…
huzur- Nur2021 Biz ilk oğlumu 5 aylıkken ikinciyi 41 günlükken yaptırdık iyiki de erken yaptırmışız diyorum sizde gecikmeyin
Cindy_35 En iyisi erken sünnet bizim uzamış sarılığımız vardı 4 aylıkken yaptırdık biz daha erken yaptırmak istiyorduk çünkü bebek gün geçtikçe hareketleniyor 🙂 Şimdiden Hayırlı olsun Rabbim damatlığını göstersin 💕
Bebgimmm_123 Biz 45 gunlukken yaptirmistik cok rahat gecti daha kundaktq cunku az hareket ediyobbezin icinde kolay iyilesiyo 10 gunde tamamen iyilesmisti
Manana Yamanmoms ben 23 günlükken yaptırmıştım. Hiç sıkıntı çekmedim 3 günde iyileşti. Erken yaptırmakta fayda var bence
Ca-ca Yamanmoms 35 günlükken yaptırdım ben de . Hiç birşey anlamıyorlar acı eşikleri yüksek zaten, korku da bilmiyorlar. İyileşmesi de çok kısa sürede gerçekleşiyor. Büyüdükçe dedim iyi ki yaptırmışım çünkü hareketlenmeye başladıkları zaman daha zor olur büyük ihtimalle. İçiniz rahat olsun ilerde iyi ki yaptırmışım diyeceksiniz :)
Grace22 Yamanmoms çok doğru bir karar biz 6 aylıktı yaptırdık emekliyordu ve kucakta durmayı hiç seven bir bebek değildi bir haftada iyileşti ama zor oldu keşke daha erken yaptrsakdik dedik ha bir de dış çıkardı o arada azap gibiydi
Serenaycaner Yamanmoms valla en doğru zamanda yapıyosun hiç birşey anlamıycak ben 3 aylıkken yaptırdım aklım olsa kırkı çıkınca yaptırdım valla
Mercimek_Alp Yamanmoms bizde 1 aylikken yapturdik cok dogru bi karar sabah yaptirdik 2 saat sonra uyuşturucunun etkisi gecti aksama kadar huzursuz oldu gece sabaha kadar uyudu sabah hicbiseyi kalmamisti huzursuzluk yani acisi felan yoktu. Cok dogru bi karar bence cabuk iyileşiyor bebeklerde