sunbaby Kızlar internette bir sitede 4. Aydan sonra yürüteç kullanılabilir yazıyor bir sitede 8. Aydan sonra yazıyor hangisi doğru biri beni aydınlatsın ?
Egeninincisi sunbaby ben 6 aylık oldugunda koymuştum 4 ay cok küçük bence. Doktorunuza da danışabilirsiniz.
JackDaniels sunbaby Bence hiç kullanılmamalı. Ben terchi etmedim 10.5 aylık oğlum ihtiyaçta duymadım açıkcası
Nur2021 Benimki 5 aylik ara sira koymaya basladim, yurutecte yuruyo bile 🥲. 4 aylikken de 3-4kere koymustum, herkes olmaz deyince kaldirmistim
Annepandaa sunbaby doktorumuz yürüteci kesinlikle istemiyor. 1 hafta sonra 9.ayı dolacak. Tutunarak sıralıyor kalkmaya çalışıyor emekliyor. Yaşına kadar rahat yürürü. İlk adım arabası aldık ona tutunarak dolaşmaya başladı ben henüz tam güvenemiyorum arkasında geziyorum.
rainnleonn sunbaby benim oğlum 5 aylık son 2 haftadır koyuyorum evin her yerinde geziyor bizlerde yürüteçle büyüdük çok şükür birşey olmadı
Beken rainnleonn kesinlikle bende koyuyorum 5 aylik pesimizden geliyo kosturuyo mutlu oluyo uzun sure olmamak sartiyla bence koyulabilir
HicisleriBakani sunbaby desteksiz oturmaya başlamadan koyarsaniz omurga eğriliği oluyor. O yuzden sayi olarak aya degil bebegin gelisimine bakmak gerekiyor.