Arasbeyinannesi Minkpndam oğlumda öyleydi ki ben 1 ayllıkken baslamıstım yatırmaya ama hemen ağlardı suan 4 aylık 15 20 dakika duruyor durdukça alısıyor hergün koy yanında ol mutlaka
Minigimm1 Minkpndam bir şey olmaz yatmak istemiyorsa zorlama benim kızımda hiç yüz üstü yatmadı bir sorun teşkil etmedi bu durum da :)
Minkpndam Arasbeyinannesi yanına uzanıyorum önüne dikkatıni çeken şeyler koyuyom yok illa kucak istiyor
DerinTuana Minkpndam daha cok minik benım kızımda istemıyordu cok zorlamadım.Sonrasında süreleri kendiliginden uzuyor zaten
Minkpndam Deletedmom_41 çok kafaya takıom ben nasıl dönecek yüz üstü yatınca dönüyorlar bildiğim kadarı ile
Arasbeyinannesi Minkpndam 3 aydan sonra sevmeye baslamıstı oğlum zorlama ama hergün 5 dk filan dene sırt kasları için iyi olacaktır
Deletedmom_41 Minkpndam Onuda takmayin 7 aylikken dondu her cocugun gelisimi farkli daha cok minik bebeginiz normal.
Gokats2006 Benimki 6 aylık hala yüzüstü durmak istemiyor. Bende ne zaman dönecek diye endişeleniyorum. Cevapları takipteyim 🤔