Kuzeyin_annesii Taze sıkılmış meyve suyu, mercimek, karnıbahar, kereviz, ıspanak, pazı ve balığı kaç aydan sonra veriyoruz?
HerseyimM54 Kuzeyin_annesii taze sıkılmış meyve suyu çok şeker içeriyor meyve olarak yediriyorumsizede öyle tavsiye ederim.. mercimek gaz yapıyor kızım 13 aylık hala vermeye korkuyorum balk 10 cu ayda verdim ıspanak kereviz karnabahar semiz otu gibi bir çok vitamin deposu şeyleri 9 dan sonra verdim .. şimdi ise gaz yapıcı şeyler hariç bizim yediğimiz herseyi yiyor neredeyse
Kuzeyin_annesii 1PrensAnnesiiiii hepsi mi? 8+ ay tarifelere baktığımda hepsi var ama emin olamadım. Bazıları hiç meyve suyu vermeyin falan diyor
1PrensAnnesiiiii Kuzeyin_annesii taze sıkılmış meyve veya sebze suyu 6+ aydan sonra diğerleri 9+ canım galibaaaa
Kuzeyin_annesii Ohaezgi bende bugün ıspanak yemeği yapıp verdim çok istekli yedi ama arkadasın attığı listeyi görünce korktum umarım yanlıs bir sey yapmamısımdır
Ohaezgi Kuzeyin_annesii canım denersin bir problem olmazsa neden vermeyesin ki? Benim kızımda şükür hiç birşey yan etki alerji veya bağırsaklarda sorun yaratmadı o yüzden herşeyi yiyiyor bende mutlu oluyorum😇
Kuzeyin_annesii Ohaezgi çok şükür büyük bir sıkıntı yaşamadım. Fakat kakası katılaşıyor buna bağlı olarak da pişik oluyor. Bu normal mi?
Ohaezgi Kuzeyin_annesii katı veya kabızlık durumunda makatta kızarıklık pişik olma olasılığı yüksek kremle yumuşatabilirsin. Aslında devamlı sür kremini, ben her altını değiştirdiğimde kaka olmasada pişik kremini sürüyorum hiç olmadı ama olduktan sonra canı yanıcağına hiç olmasın diye en azından😇🙏🏼 Ek gıda katı yemeklerde kaka katılaşması normal tabiki artık besleniyor
Kuzeyin_annesii Ohaezgi kremini günde 2 defa sürüyorum en fazla şimdi sık sık sürerim teşekkür ederim 🥰