Alperenmustafaninannesi Tahmini ne zaman söyler 4 gündür tuvalete gidiyoruz bu arada 25 aylık gece bez baglamayida bıraktık oğlum ne zaman" anne çiş "der acaba
Sarikuzumalp Alperenmustafaninannesi çocuktan çocuğa değişiyor bence oğlum 3.gün söylemişti 4 gün olmuş sizinde yakındır söyler bence ☺️
Hayatseninleguzel1 Alperenmustafaninannesi tuvalet iletişimine neye göre başladınız kendi mi gidelim dedi sizmi öylesine başladınız geceleri altına isltamadigj ni farkettdiginiz için mi başlama gereği duydunuz bn de başlamıştım tabj Kendi bana birşey belli etmedi 10 gün kadar uğraştım ama hiç yapmak istemedi otursada yapmıyor du bnde hazır değil galiba diye erteledim de sızı de Merak ettim neye göre başladınız diye
-erCansu- Alperenmustafaninannesi eşin yada sen tuvaletw giderken sesli şekilde konusun çişin mi geldi tuvalete mi gidiyosun gibi çocugunuzda alışkanlık edinecektir çok işinize yarar
Alperenmustafaninannesi Sarikuzumalp ya aslında kakasını söylüyor da çiş söylesin diye ugrasiyorum bugün ilk defa tuvalete anne bitti dedi ınsallah söyler
Sarikuzumalp Alperenmustafaninannesi kaka söyleyerek başlaması çok güzel aslında çünkü bazı çocuklar çişi söylüyorlar kakayı söylemiyorlar çişe de alışır bence kısa zamanda
Alperenmustafaninannesi Hayatseninleguzel1 bundan 4 gün önce başlamadan önce bir an da akşam oturuyorduk koşarak geldi anne kaka dedi öyle koşarak lavaboya gitti öylede başladım yapıyor ama benimki lavaboya gidiyor da söylemiyor sadece