Zeyk Biogia ve sab simplex kullanıyoruz hatta bipgia bitti ama hala gaz sancısı cok bu gazı gecirebilecek kesim bisey yok mu 😔
Eymenimo Zeyk sıcak havlu yap gerçekten işe yarıyor gaz postlarının altına yazıyorum artık bize çare oldu inşallah geçer
Alininannisi Zeyk neobaby kullanıyorum bende biogaia ile birlikte çok rahat ettik sabahları 5 damla biogaia 6 saatte bir de neobaby kullan etkisini görürsün mutlaka
Alininannisi Zeyk birde her yemediğin tabağa azıcık kimyon at hem süt yapıyor hem annedeki Gazı alıyor
Elifcanbaz Canım bn 4gğndğr falan eşim aktardan hazır cay almış anasonla rezene karışık onu içiyorum 1 kupa falan çocuğum 4 gündür Maşaallah hiç gazı YÖK cok rahatız bnce sen de içmelisin
Karpatya Nurse harveys, metsil, om.x ,biogaia,sabsimplxs denedim ayrica kimyon rezene anason denedim. Zeytinuagi sicak havlu papatya yagi badem yagi masajlari denedim. 3 ay 1 haftalij hala ayni cildircam yok geçmiyor. Bugunde aguline gsz surubu aldrdm esime bakalm onda napcaz
Zeyk Karpatya demek ki her cocukta yaramıyor bazı seyler nasık gecicek bilmiyorum insallah hemen gecer 😔
DenizRuya Zeyk Canım google Ibrahim Saracoğlu nün bebeklere gaz için hazırladığı bi karışım var kimyonla yapılıyo ben onu yaptım faydasını gördüm tavsiye ederim