demirkof 2 aylık bebek sırtüstü yatarken kollarından tutunca kafasını kaldırabilir mi ? Oğlum hiç çabalamıyor bile normal mi ?
Deletedmom_101 demirkof daha minicik kız çok normal bebişim 4 aylık o daha yeni yeni kaldırmaya çalışıyor
Segeson demirkof 3. Ayın sonuna kadr vakti var. Benim oğlum 3 ay 20 günlükken dik tutmaya başladı . Yanında durarak yüzüstü yatırın kafasını kaldırma hareketi yaparak kasları güçlenir.
SelcanVera demirkof merhaba benim bebişim 2 ay 23 gün 2 aylıkken başladı kollarını tuttuğumda kaldırmaya şuan kendi çabalıyor ama doğduğundan beri sürekli haraket yaptırıyorum günlük
2guzelinannesi demirkof kizim 3aylik yigenim4 aylik kaldirdi tam olarak bence erken yuz ustu ve kucKta tutuyosa sikinti yok
Deletedmom_101 demirkof korkma korkma sen hergün yüz üstü yatır çocuk alışsın kafasını kaldırmaya zamanla çabalar
SelcanVera SelcanVera ama yindede küçük bebekten bebeğe değişir arkadaşımın bebeği de 4 ayda nerdeyse başladı normal
Boranimmm SelcanVera Benimde 2 aylıkken elinden tutunca kendini kaldırıyor 3 aya yakında kendisi yan durup Kaldiriyordu sırt üstü hiç görmedim kaldirdigini
15520 demirkof her bebeğin gelişimi farklıdır iki bebeğim var büyük olan 3 aylıkken baya dik duruyordu şimdi küçük olan 3 aylıkken dönmeye başladı 4 ayda emekledi bizde çok şaşırdık ablası 7ayda emeklemişti üç ay bekleyin değişmezse tekrar dr sorun
Boranimmm demirkof Bizimde sırt üstü başını kaldırmıyor tabi hiç denemedim belki elini tutsam yapar ama her bebeğin gelişimi farkli
SelcanVera Boranimmm demirkof inşallah canım valla hergün yeni bir şey öğreniyorlar hepsi olacak bence zamanla :)
2guzelinannesi demirkof zaten daha cok erken tam oalrak tutmasi icin bakma sen doktora bir aya kaldirir basini sen ara ara cek ellerinxne
Yasemin38 demirkof daha küçük canım zamanla olacak. Gün içerisinde yüz üstü yatır motor kasları güçlenir