gezgin_anne Kızlar trendyolda eşimle ayrı hesaplarımız var ama bazen kupon kazanmak için buradan link paylaşıyoruz ya o zaman eşimin hesabınıda kendi telimden açsam olur mu
Ysf-kn gezgin_anne bende yaptım da aynısını kendi telimden açmak aklıma gelmedi ona gelem kuponu da ordan alışveriş yapıveririm
Eylulllllll gezgin_anne tek telefondan girilince sistem algılıyor ( tek imei) ve 2 hesabınız icin de açılan kuponlar iptal oluyor diye okudum kendim , en son kupon toplama kampanyası katılım koşullarında . Bilginize
Deletedmom0099 gezgin_anne kendi telefonunuzdan kendinize eşinizim telefonundan eşinize koleksiyon yaparsanız ikisine de yatar ama siz kendi telefonunuzdan eşinize yaparsanız hiçbir kupon yatmaz
kuzey-21 gezgin_anne eşinizin telefonundan oluşturun linkleri kendinize atın sizde buraya atın öylelikle gelir çekler
ikizlerinannesi2985 gezgin_anne biz de eşimle kullanıyoruz kendi telefonlarımızda. İkimize de ayrı ayrı kupon geliyor
gezgin_anne Deletedmom0099 şimdi eşim telefon değiştirecek ve ben eşimin eski telefonunu alacağım ve kendi hesabımı ona taşıyacağım telefonu sıfırlayın kullansam benim hesabım için sorun olur mu bilginiz var mı
Deletedmom0099 gezgin_anne sorun olmaz. önemli olan aynı telefondan 2 farklı hesaba koleksiyon yapmamak
gezgin_anne ikizlerinannesi2985 geçen kupon biriktirirken görmüştüm tek telefonla iki hesap olunca iptal oluyor diye