Sumeyyebaglan Merhabalar. Kesin izlerken bayılırsın diyebileceğiniz film önerileri istiyorum🙃 Yanlız içerik olarak böyle eski ingiltere,kraliyet sarayları falan tarzı olursa yemeyip yanında yatabilirim😂 Teşekkür ederim şimdiden🌸
VERA19 Sumeyyebaglan içerik olarak böyle eski ingiltere,kraliyet sarayları falan tarzı Ay yeni yılın ilk günü kapalı havada tamda şu tarz film çekti canım😍 Bende bekliyim burada
Sumeyyebaglan VERA19 Bayılırım bu tarz dizilere,filmlere,kitaplara falan ve dediğiz gibi tamda bugünlük😍
Fenty Sumeyyebaglan Netflix varsa kolaylıklar bulursunuz ben çok beğenerek izledim sıkıcı kısımları da var ama çok umursamıyor insan.
Sumeyyebaglan Fenty beğendim vallahi gayet güzel ve anlamlıydı tekrardan teşekkür ederim öneri içiin☺️
Fenty Sumeyyebaglan Rica ederim bende sizin gibi böyle eski dönem filmleri çok severim görünce yazayım dedim. 🙈
FatosToprakDeniz Sumeyyebaglan Anna karantina ile aşk ve gurur o tarz filmlerden. Ben kitaplarını daha çok beğenmiştim 😇 Farklı tarz isterseniz Joe Black öneririm