Minikkusum1343 Ogluma yogurdu nasil yedireebilirim 7.5 aylik agzina aldimmi atiyor hic acmiyor sonra agzini kesinlikle almıyor 🙄😏
OlgaArslan Minikkusum1343 içine meyve pekmez katarak deneyebilirsiniz. Benim kızım hiç bi şekilde yemiyodu 1 yaşından sonra yemeye başladı. Hiç zorlamadım önüne koydum yemedi aldım önünden
Cansuuuu Minikkusum1343 pekmez koymayın doktor Demir’i azaltıyor dedi bende şeftali vs kayısı vs kavun elma yada armutu rendeliyorum cokda severek yiyor 😊
deletedmom2200 Minikkusum1343 yarım olgun muzu rendele ve yoğurda karıştır canım onu yemeyen bebek çok azdır heralde 😍 eğer yemiyorsa da çok zorlama ara ara yine denersin
Minikkusum1343 Cansuuuu yinede o ekşili tat grlince yemiyor kayisida tat yokki seftalide koyunca tatlanmıyor 🤷♀️
Nimiko Minikkusum1343 tek sozum sana zorlama Bı ıkı hafta verme sonra Bı daha dene yıne de almasa zorlama ben zorladım kustu suan 12 yasında ve hala yoğurt tan nefret ediyor ağzına surmuyor
Minikkusum1343 Nimiko zorluyodum hep cikariyordu suratini eksiterek ama kusma olmadi bende corbasinin icine 1 kasik koyuyorum 🤷♀️🤔