Leventinannesiii bitten çok çekmiş biri olarak kesin ve tek çözüm paranit marka bit ilacı. Pahalı ama 4_5 sefer rahat kullanırsınız çünkü çocugunuz erkek. Ben olsam hiç ugrasmaz direk 1 numaraya vururdum. Ama siz bilirsiniz. Bebekken kızıma gecmişti hemen direk bir numaraya vurduk hiç yıkama derdi olmadan kurtarmıştır. Ama illa ilaç derseniz paranit tek çözüm. Kullanımda şu şekilde olsun misal salı günü kullandın. Diğer hafta çarş veya perş günü tekrar uygula. Çünkü kalan sirke varsa bunlar yumurtadan çıktıktan sonra 10 gun sonra yumurtlayan izliyor. Kalan sirkeler olgunlaşıp yumurtlama işlemine başlamadan önüne geçmiş oluyorsun. Böylelikle üremeyi kesip tamamen bitten kurtuluyorsun. Çoğu kişi yumurtlama döngüsünü bilmediği için habire yıkıyor ama gecmıyor. İlk yıladıgınla ikinci yıladıgın arası 8_9 gun olsun. Tekrar yıkamak istersen yıne 8_9 gun olsun arada. Ben bu yöntemle ve paranit şampuanla tek seferde kurtuldum. Kardeşime geçmişti temızledim. Onda da bana kızıma geline derken tüm aile bu sekılde tek seferde kurtuldum. Birde lavanta yağı ve kolanyası bit kesınlıkle sevmez bunu. Montun şapkasına ve çocugun kulak arkasına sür. Gelmez. Paranit pahalı ama kesin çözüm. Diğer ucuz markalar var hem böcek ilacı içeriyor hem gecirmıyor.