saripapatyam2 Azra34 merhaba şu an aynı durumdayım ne kadar zamanda tamamen iyileştiniz acaba.? Özellikle akşamları hep halsizim
Azra34 saripapatyam2 merhaba hala cok halsizim doktor long covid sendromu dedi düzgün beslenme ve uykusuzluktands oluyor tabiki🥲
Azra34 saripapatyam2 tabi baş sırt vücut agrıları oluyor hatta tekrar covid geciriyorum sanarak doktora gittim ama covid sonrası belirtiler dedi doktor kiminde 2 3 hafta kiminde 3 6 ay süre belirsiz 😔sadece cok dikkat et üşütme hasta olma dedi bagısıklıgın toparlanana kadar
Asya96 Bende 10 gün önce doğum yaptım bugün testim pozitif aşırı bel be kemik ağrım var boğazım ve burnum tıkalı çocuklara bişey olur diye korkuyorum 😢
Azra34 saripapatyam2 zamanla iyilesiyormus insan aynı sizin gibiyim bagısıklıgı güclü tutacak seyleri düzenli yapmak lazım insallah en kısa sürede gecer gider🥰
Beren-derin saripapatyam2 25 gün oldu geçireli yeni yeni geçiyor halsizliğim udi hindi yağı bana iyi geldi sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı alıyorum deneyin bence