Gryffindor Bulamıyorum ya. Sanal marketlere baktım civar marketlere de. Üretimi falan mı bitti ne oldu bulanilen var mı
Aslanannesi2 Gryffindor Migros’a baktınız mı bizde bazı markette bulamıyoruz ondan yedek alıyoruz sürekli
Ladybugs Gryffindor bende 450 gr açılmamış paket var oğlum sevmediği için yemedi kaldı 2022 temmuza kadar süresi var almak isterseniz pzt kargolarım
29052021 Gryffindor biz şuan 2yi kullanıyoruz fakat bulmakta hiç zorlanmadık. Eczaneler de muhakkak oluyor diye biliyorum ..
papatyaannee Gryffindor yakınlarınızda file market var mı ben orda buldum akıllı kutu 800 gr 4 tane buldum orda aldım hepsini belki sizde o markette bulursunuz
Gryffindor 29052021 Bu ara bulamıyorum getir Trendyol migros hemen hepsine baktım 1 numara yok küçük boy var. Pazartesi eczaneden alacağım
Semirdede1205 Gryffindor elimde hic acilmamis 3 paket 300g aptamil 1 var oglumdan kaldi isterseniz uygun fiyatla gönderebilirim yazik olacak
Gryffindor Semirdede1205 Pazartesi eczaneden alacağım teşekkür ederim isterseniz burdan satış olarak post açın maddi açıdan ihtiyacı olan biri alır çok daha iyi olur. Çok teşekkürler 🥰