Kezban Meraba güzel anneler. 38 günlük bebeğim pişik oldu ama normal bu pişik gibi degil yer yer yanık gibi kabarmış poposu kalin bi katman gibi elime geldi yıkayıp krem sürdüm şimdi uyudu ama benim aklıma takıldı bez değiştirmedik ıslak havlusu aynı sadece anne sutu aliyo. Acaba benim yedigim birseyden olabilir mi?
Alaraaa Kezban doktora gotur canım bende pişik oldu sandım doktora goturdun meger atopic dermatıtmıs kızım🙄
EmineAyan Kezban ıslak mendilden olabilir. Benim kızında da oldu. Islak mendili bıraktım düzeldi. Bebek temizleme pamukları var, onları kullanıyorum şuan, birde bephantol pişik kremi sürüyorum. Islak mendili bırak bence
Sedooos Kezban Canım benim de 21 günlük oldu oğlum şükür aynen benimde olmuştu tulbentle temizliyorum ben ilik su yapıyorum islak mendili biraktim bezi dedegistirdim birde doktorum zeytin yağı surun dedim bende işe yaradi fikir olsun☺
Kezban [bilinmeyen] vazelin zararlı mi ki. Valla kortizonlu krem sürdüm demin babaannemiz eczacı o versi sur diye önce macir kremi sürdüm pişik için üstüne sürdüm onuda birazda olsa.inceltmis olmak için inşallah geçer nasil ağlıyo yavrum kaşıntı yapıyosa demek. Doğumdan sonr bende oldu da mahvoldum o küçücük cano nasil.dayansin içim gidiyo😔😔😔
Kezban Islah havlusu en zararsizindan unu baby yeni dogan kullanıyorum ama o pedlerden alırım iyi gelecekse demekki hassas cildi. Yalniz demin alt.degistirirken farketttim beze değen kısımlar kıpkırmızı kabarık kakadan olsa direk makatta başlamaz mi ay ağladıkça içim gidiyo çiğlik çığlığa