Mora sutlukahve ben olmadım ama çok araştırdım ameliyat değilde sonrası 1 ay süründürüyormuş ayağa Kalkmak imkansız iki büklüm oluyorsun 1 ay dediler e çocukta olunca şimdilik askıda 😂
Bir_prens_bir_prenses sutlukahve Bende çok araştırdım ama cesaretim yok canım çok tatlı sezeryan bile bana ağır gelirken karın germeye hiç dayanamam ve iyileşme süreci de uzunmuş yaşasın sarkık göbüşler😂
Rikaa sutlukahve kayinvalidem oldu memnun. Ama cok badireler atlatti olumden dondu. Hem lipo hem germe yaptirdi
sutlukahve Bir_prens_bir_prenses bende sezeryan oldum canim kac gun icinde ayaklandin benim hala omzum agriyo 3 ay olmasina ramen seninde agriyom
Bir_prens_bir_prenses sutlukahve 4 ay oldu bnm doğum yapalı sadece çok gazım var 😂 oğlumdan ben devraldım 🤭 kulunçuma kadar vuruyor agirsi gaz sıkışması oluyor yani haftada 1 gün tekrarlıyor sez3ryandan sonra oluyormuş buda
Bir_prens_bir_prenses sutlukahve gitmedi ilk de sezeryandi onda da gitmedi ben beceremedim gidenler varmış 😂
Rikaa sutlukahve karni iltihap kapmis dikisleri falan yapan hastane de hicbir hastane de kabul etmedi. Ameliyata alirsa masada kalir dediler. En sonunda devlet hastanesi aldi. Ama bizimki tamamen hastane hatasi.
sutlukahve Deletedmom484545 ben evdn kapiya cikamiyomki evde spora vakit kalmiyo az yiyorum ama hala zayiflayamadim 76 doguma gitim 1 hafta sonra 62 dustum su an 60 kg ama gobegim kocaman duruyor
sutlukahve Bir_prens_bir_prenses ben oldum da 3 gun surdu 4 damla anca geldi adet bile denmez yani neden oyle oldu anlamadim