myboy İki aylık bebeğim gündüz uyuduğunda, nereye bırakırsam bırakayım max yirmi dakika uyuyor. Ama kucağımda üç saat uyuduğu da oluyor. Kucağımda olması güzel ama hiç bir şey yapamıyor ve yoruluyorum.Bu şekilde olana ve çözüm bulan oldu mu acaba ?
Prettywoman91 myboy kucağınızdan bırakmayın huzurlu olduğu için öyle uyuyor. Onu uyutmadan yanınıza yiyeceğinizi içeceğinizi alın emzirme yastıgıyla destekleyerek uyutun. Evin işleri bırakın kalsın. Kokunuzla daha güvende hissediyorlar. Benim ki üç aylık kucagımda uyutup baby neste alıp ayağıma alıyorum hala daha bırakamıyorum. Uyanık olduğunda emzirip altını değiştirip bebek arabasına alıyorum dönencesini takıyorum bebek arabasına. Ne kadar oyalanırsa o kadar iş yapıyorum. Yada yenidoğan aparatlı kanguru alıp ona koy o şekilde işini yap. Ben çözümü böyle buldum. Dinlenme sıfır tabi bu sekilde ama en azından yemeği vs yapıyorum
Aliaslan1 myboy biz de 50 günlüğüz gündüzleri derin uyumadığı sürece kucağımdan inmiyor ama gece farklı nereye koysam uyuyor. Ben de mümkün olduğunca kucağımda uyutuyorum. Kucakta olmadı sevgi ve güvenli bağlanma için önemliymiş
Beyseko myboy benimde aynı yeterki uyusun diye onada razıyım ama bugün öyle bile uyumadı bitmiyor bu ataklar gerilemeler