Mmrryy Bu dört seçeneğe düşürebildik. Xiaomi’deki iki modelin farkını pek anlayamadım kararsız kaldım. Lütfen yardım 🙏🏼
Mommysharkdoodoodoodoo Mmrryy roborock hepsine bin basar imkan varsa hiç düşünmeyin ama ben xiaomi kullanıyorum
mrv5556 Mmrryy valla imkan varsa roborock son modeli alın derim ben biz roborock 5 almıştık bizim aldığımızda son model oydu . Iyiki de onu almışız çok memnunum ben
avhatice Roborock 5s max tabii ki hepsine bin basar eğer bütçeniz varsa roborock 7 max yeni çıktı kendi kendini temizliyor en son 13 bin TL idi
Mmrryy avhatice S7 dediğiniz bu mu oluyor acaba https://www.amazon.com.tr/Roborock-elektrikli-otomatik-kullan%C4%B1c%C4%B1-haritalama/dp/B08XQS5NH4/ref=asc_df_B08XQS5NH4/?tag=trshpngglesp-21&linkCode=df0&hvadid=510169003827&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=8000740647313726001&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012782&hvtargid=pla-1333625740958&psc=1 7500 diyor ama doğru mu
Mmrryy Mommysharkdoodoodoodoo xiaomi hangi modelini kullanıyosunuz acaba. Roborock da seçeneklerim arasında
Mommysharkdoodoodoodoo Mmrryy mop pro vacoom mudur neyse 😁halı algılamıyor mop esnasında ama zaten mopu her gün kullanmıyorum.
Anonim11 Mmrryy roborock s7 de halının üstünden geçerken mopu kaldırıyor ama diğerlerinde kaldrma yok
Mommysharkdoodoodoodoo Mmrryy süpürür mis gibi de yapar havadaki toz oranı azalıyor çünkü gerçekten güzel çekiyor düzenli süpürmede evde toz kalmıyor
Mmrryy Mommysharkdoodoodoodoo kurutma mak kullanmaya başladım o da tozu azalttı. Bunun daha da azaltıcağına eminim vala
Mommysharkdoodoodoodoo Mmrryy kurutma makinesi de kullanıyorum 😍 hayat kolaylaşıyor valla teknolojinin gözünü seveyim inşallah ütü yapıp katlayıp dolaba yerleştiren robot da yaparlar
256820 Mmrryy ben dışarıya silkelemekten belim kopuyor kurutma alcak eşim yaza doğru bütün kıyafetteki tozu alıyor diyim lütfen🙃