Domino merhaba kızlar dün idrar yolu enfeksiyonu için tek kullanımlık toz kullandım yarim sanattır lavaboya gidip duruyorum af edersiniz işgalin durmuyor karnım çok ağırıyor ilaçtan dolayı mi baska birsey mi var yoksa😥???
Duyulurum Domino ishal yapabilir o ilaç ama başka antibiyotik de kullanıyor musunuz? Genelde yanında kullanılan antibiyotik ishal yapıyor
Elifmoms Domino ben bir çok kez kullandım hiç yan etkisi olmadı zaten öyle ağır bir şey değil. Enfeksiyon dan ağrıyor olabilir mi? Bol su tüketin ayagınızı sıcak tutun geçmiş olsun.
Domino Duyulurum cnm yanlis yazmışım zaten perşembe gecesi içtim ilacı cuma sabahı çıktım lavaboya ve bu sabah da bu şekilde uyandim. baska antipiyotik kullanmıyorum. kan ilacı kullaniyorum
Duyulurum Domino üromisin mi kullandınız? şimdi yan etkilerine baktım emin olmak için de ishal yok. Tam tersi hazımsızlık ve kabızlık var.
Domino Duyulurum Yok cnm urocare kullandım. araştırmışsın teşekkür ederim 😍 şu an karın agrim geçti insallah devam etmez
Domino Elifmoms enfeksiyondan agim dun kesildi cnm su an daha iyyim insallah devam etmez birseyler yemek icin kalkmaya caliscam bakalim yaa 😞