Nghnnnn Nurklc benim bebeğim de çok gazlı 43gunluk insallah 3 4ay devam etmez 😓 ama çoğu kişi devam ettiğini söylüyor yinede bebekten bebeğe değişir tabi
Hesireanne Nurklc benim bebeğim 2bucuk aylık oldu ve bu günlerde daha da arttı gaz problemi sabsimplex ve bio gail kullanmamıza rağmen inşallah kısa zamanda geçer
Ucansupurge Nurklc Bebeğim 3 ay 23gunluk hala gaz problemi çekiyoruz azalma oldu ama kesinlikle bitmedi sab simplex damla kullanıyoruz birde 🙄
Nurklc MucizemAsyam Ben kullandım onu ama hiç fayda etmedi hatta kakasını hiç yapamadı onu kullanınca
Gizemgt59 Kolikse bebeğiniz sürer arkadaşımın kızı kolik bir bebek 4 aylık oldu hala aynı diyor 🤦🏼♀️ Gerçekten çok zorlanıyorlar allah sabır versin
Erdimaysa1 Nurklc vallahi kızım 3ay 3 günlük hala devam ediyor ediyor damla falan da kullanmama rağmen
Erdimaysa1 Nurklc benim kız da öyle sürekli bi ıkınma halinde ya çığlık çığlığa bağırıyor ya ıkınıyor oğlum da çok gazlıydı ama kızım daha farklı
Uzayliakrep Nurklc infacol adinda gaz damlasi var o çok iyi geliyor. Her emzirme öncesi bebeğe verin. Bide badem yağı ile masaj yapın karnına Esra Ertuğrul’un I Love You masaj taktiği var onu deneyebilirsin. O da çok etkili
Dyg1dyg Bizimki 8aylık hala devam edıo tam bıttı dedım ek gıdayla bırlıkte tekrr basladı tabı bende dıkkat edıorum hala yedıklerıme 😔
Erdimaysa1 Nurklc benimki de öyle ya en fazla yirmi dakika daha da yok 4yaşında birde oğlum var onla ilgilenemez oldum hiç herşey aksıyor