Afcan Selam hanımlar bi sorum olacak bebeğim 23 aylık şu an son 2 haftadır yemesi bozuldu ve eline aldığı herşeyi önce kokluyor yaşayan var mı bu durumu sadece yemek değil o an eline aldığı bir nesne oyuncak vs ne olursa koklamaya başladı
2guzelinannesi Afcan huy edinmistir belki baEn bebekler huy edinebilip oyun yapiyodur . Cizgi films vs izliyormu yada szi hic biseyi kokladinizmi karsisnda gelisimi konusmasi nasil
Laden Afcan bir dönem benim kızımda yapıyordu. Yiyeceği yemeği koklamadan yemezdi. Sonra geçti kendiliğinden🌺
Afcan 2guzelinannesi çizgi film izliyor konuşması da kelimeleri söylüyor anlıyor henüz iki kelime dışında yan yaba cümlesi yok ama iletişimi bizimle iyi
2guzelinannesi Afcan zatenikili cumle beklenir bu aylarda cok normal masallah ozaman bilerke yapiyot yada bi yerde gordu benim kizim o ayalrda yuzunu tik yaparmis gibi tuhaf bi hareket yapardi sonra farkettikki niloyadan gormus kapattik tv unuttu hemen ☺️
Afcan Laden inşallah gecicicidr dünden beri kalbimin ortasında sanki bi fil oturuyor koklama diye yazınca hemen başka şeyler çıktı kafamdan atamıyorum bi türlü